Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Vi tryller dine beskidte møbler til næsten nye igen

Vi er ikke kun eksperter inden for bilpleje faget, men også inden for møbelpleje. Vi kan nemlig damp rens dine møbler og gøre dem til næsten NYE igen. Vi renser og plejer også læder møbler.

  positive review  kvaliteten er i top og go service!

  Daniel Rahbek Avatar Daniel Rahbek
  September 8, 2018

  5 star review  Jeg købte en ny (brugt) bil hos en privat i Sønderjylland, og valgte at køre forbi Pro Touch Bilpleje og få shinet bilen op, når nu den skulle vises frem for familien. Jeg henvendte mig før købet (søndag) og fik svar allerede om aftenen. Jeg sendte et link til bilannoncen, og fortalte hvad jeg kunne tænke mig. Ud fra mine ønsker (og deres erfaring) sammensatte vi i fællesskab en unik pakke til netop min bil, og et tidspunkt der passede ind i min ellers pressede kalender. Bilen blev afleveret efter aftale, og mens han ordnede den, tog vi på shoppingtur. Da vi hentede bilen, lignede den en million!! Flyverust var fjernet, lakken poleret og voksbehandlet samt lakforseglet. Motorrummet var vasket og bilen støvsuget. Alt i alt fik jeg alt, hvad jeg kunne drømme om. Priserne er fornuftige og virksomheden meget professionel. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

  Kristian Arnkjær Noach Bertelsen Avatar Kristian Arnkjær Noach Bertelsen
  December 31, 2015

  5 star review  Super arbejde og service til en god pris. Havde tabt et par liter maling i bagagerummet, efter et par timer, er der ikke et spor at se - godt arbejde!

  Anders Harris Eskildsen Avatar Anders Harris Eskildsen
  June 1, 2018

Priser pr. enhed

Bestil ved hjælp af formularen til venstre

(Er du på mobil? Bestil via formular nederst på siden)

Kontorstol

Stof/læder

249 kr.

Skammel

Stof/læder

49 kr.

2 pers. sofa

Stof/læder

499 kr.

3 pers. sofa

Stof/læder

699 kr.

4 pers. sofa

Stof/læder

799 kr.

5 pers. sofa

Stof/læder

899 kr.

U-sofa

Stof/læder

1599 kr.

Lænestol m. fodskammel

Stof/læder

349 kr.

Måtte rens

Fra 49 kr.

Tæpperens

Ring for pris

Imprægnering af tekstil

Fra 399 kr.

Læderpleje/conditioner

Fra 399 kr.

Venstre halvdel er efter en behandling – Højre halvdel er før

Har du ikke fundet, det du ledte efter?

Tøv ikke!
Ring på 91 40 13 26 og hør nærmere.

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat der ønsker at holde dine møbler rene og pæne i firmaet, restauranten, klinikken eller hjemme, så er vi altid klar til at påtage os opgaven. Vi laver gerne firmaordning.