Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

RudeCenter

Kom forbi vores Rudecenter og få en uforpligtende dialog. Vi er eksperter i reparation af stenslag. Derudover kan vi skifte ruder på alle slags køretøjer (med/uden forsikring)

  5 star review  Min kæreste har i dag den 24/2 været oppe og få damp renset hans kabine, der kom et super flot resultat og han var en tilfreds kunde da han gik derfra. Desuden var han også meget tilfreds med service. Pro touch bilpleje kan varmt anbefales!

  Nadja G Jensen Avatar Nadja G Jensen
  February 24, 2015

  positive review  formidabelt arbejde, jeg er yderst tilfreds og vil anbefale stedet til alle bedre service får man ikke jeg fik poleret min bil samt forseglet den og der er simpelthen ingen ting at komme efter .. Jeg kommer helt sikkert igen snart da jeg skal have damprenset mine sæde og få repareret et stenslag smider før og efter billede i kommentar feltet så folk selv kan se forskellen

  Nano Georges Avatar Nano Georges
  September 8, 2018

  5 star review  Jeg fik udført et komplet klargøringsprogram til mit interiør samt polering og lakforsegling af det udvendig hos Pro Touch Bilpleje. Efter utallige ture igennem vaskehallen var lakken på min sort metallic bil begyndt at irritere mig - Det var masser af glans, men alle disse små ridser man primært ser i solskin gik mig på og dybden i lakken kom ikke længere til sin ret. Jeg kunne ikke fjerne disse swirls/små vaskehalsridser selv pr. håndkraft og har brugte lang tid på at finder frem til den rigtige professionelle hjælp, inden jeg valgte Pro Touch Bilpleje til opgaven. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan anbefale Pro Touch Bilpleje for deres sans for detaljer og professionalisme - jeg har fået en "ny" bil tilbage 😀

  Mina Kozarcanin Avatar Mina Kozarcanin
  July 18, 2013

Reparation af stenslag

Hos Pro Touch Bilpleje har vi mange års erfaring med reparation af stenslag.
En del sprækker kan repareres, så du slipper for at skifte hele ruden.

Der findes mange forskellige typer glas og ruder,  men vi har efterhånden prøvet det hele. Vi har det helt rigtige værktøj til rådighed, og vil derfor kunne reparere stort set alle slags stenslag.

Kun hvis vi er helt sikre på at stenslaget ikke kan repareres anbefaler vi rudeskift. Tilfælde hvor skaden ikke kan repareres kan f.eks være:

 • Der er for mange stenslag på den samme rude
 • Stenslaget er for tæt på kanten

Vi laver også stenslag på forsikring. Hvis du har glasforsikring giver den ret til gratis stenslag reparation.

Reparation pr. stenslag

375 kr.

<—  Bestil via formularen

🌐 www.protouch-bilpleje.dk 📞 91 40 13 26 🏠 Torstedalle 177, 8700 Horsens Skal autoglas tryllemanden hos Pro Touch Bilpleje redde dig fra at skifte ruden på dig vogn og dermed sparer dig for mange penge ? Her har tryllemanden sparet denne her kunde for 8000 kroner. Tryllemanden skifter også gerne ruden, hvis det er alt for sent at redde ruden. Det kan gøres på din glasforsikring og uden forsikring også. Vi er skarpe på priser. God onsdag til alle I kender stedet som kun tilbyder jer kvalitet og høj service. Horsens største bilklargørings- og autoglas center.

Slået op af Pro Touch Bilpleje - Car Care Passion i Onsdag den 23. januar 2019

Skift af glas på alle slags køretøjer

I nogle tilfælde er der ikke andre muligheder end at skifte hele din rude. I dette tilfælde kan du også trygt overlade opgaven til os.

Vi garanterer at ruden bliver skiftet efter alle forskrifter, så du hurtigt er klar til at køre sikkert igen.

En ødelagt rude kan være til fare både for dig og dine medtrafikanter, derfor bør du få skiftet den smadrede rude umiddelbart efter at skaden er sket.

Vi hjælper selvfølgelig med alle slags ruder, uanset om det er forruden, sideruden eller bagruden. Prisen afhænger af skadens omfang, hvor mange ruder, og hvilken slags køretøj det drejer sig. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud.

 

<—  Få et tilbud via formularen