Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

RudeCenter

Kom forbi vores Rudecenter og få en uforpligtende dialog. Vi er eksperter i reparation af stenslag. Derudover kan vi skifte ruder på alle slags køretøjer (med/uden forsikring)

  5 star review  Jeg købte en ny (brugt) bil hos en privat i Sønderjylland, og valgte at køre forbi Pro Touch Bilpleje og få shinet bilen op, når nu den skulle vises frem for familien. Jeg henvendte mig før købet (søndag) og fik svar allerede om aftenen. Jeg sendte et link til bilannoncen, og fortalte hvad jeg kunne tænke mig. Ud fra mine ønsker (og deres erfaring) sammensatte vi i fællesskab en unik pakke til netop min bil, og et tidspunkt der passede ind i min ellers pressede kalender. Bilen blev afleveret efter aftale, og mens han ordnede den, tog vi på shoppingtur. Da vi hentede bilen, lignede den en million!! Flyverust var fjernet, lakken poleret og voksbehandlet samt lakforseglet. Motorrummet var vasket og bilen støvsuget. Alt i alt fik jeg alt, hvad jeg kunne drømme om. Priserne er fornuftige og virksomheden meget professionel. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

  Kristian Arnkjær Noach Bertelsen Avatar Kristian Arnkjær Noach Bertelsen
  December 31, 2015

  5 star review  Kanon service

  Kent Christensen Avatar Kent Christensen
  January 5, 2014

  5 star review  Perfekt serivce. Jeg er fuldt tilfreds med min nu rene bil! 🙂

  Elias Bulos Avatar Elias Bulos
  September 24, 2015

Reparation af stenslag

Hos Pro Touch Bilpleje har vi mange års erfaring med reparation af stenslag.
En del sprækker kan repareres, så du slipper for at skifte hele ruden.

Der findes mange forskellige typer glas og ruder,  men vi har efterhånden prøvet det hele. Vi har det helt rigtige værktøj til rådighed, og vil derfor kunne reparere stort set alle slags stenslag.

Kun hvis vi er helt sikre på at stenslaget ikke kan repareres anbefaler vi rudeskift. Tilfælde hvor skaden ikke kan repareres kan f.eks være:

 • Der er for mange stenslag på den samme rude
 • Stenslaget er for tæt på kanten

Vi laver også stenslag på forsikring. Hvis du har glasforsikring giver den ret til gratis stenslag reparation.

Reparation pr. stenslag

375 kr.

<—  Bestil via formularen

🌐 www.protouch-bilpleje.dk 📞 91 40 13 26 🏠 Torstedalle 177, 8700 Horsens Skal autoglas tryllemanden hos Pro Touch Bilpleje redde dig fra at skifte ruden på dig vogn og dermed sparer dig for mange penge ? Her har tryllemanden sparet denne her kunde for 8000 kroner. Tryllemanden skifter også gerne ruden, hvis det er alt for sent at redde ruden. Det kan gøres på din glasforsikring og uden forsikring også. Vi er skarpe på priser. God onsdag til alle I kender stedet som kun tilbyder jer kvalitet og høj service. Horsens største bilklargørings- og autoglas center.

Slået op af Pro Touch Bilpleje - Car Care Passion i Onsdag den 23. januar 2019

Skift af glas på alle slags køretøjer

I nogle tilfælde er der ikke andre muligheder end at skifte hele din rude. I dette tilfælde kan du også trygt overlade opgaven til os.

Vi garanterer at ruden bliver skiftet efter alle forskrifter, så du hurtigt er klar til at køre sikkert igen.

En ødelagt rude kan være til fare både for dig og dine medtrafikanter, derfor bør du få skiftet den smadrede rude umiddelbart efter at skaden er sket.

Vi hjælper selvfølgelig med alle slags ruder, uanset om det er forruden, sideruden eller bagruden. Prisen afhænger af skadens omfang, hvor mange ruder, og hvilken slags køretøj det drejer sig. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud.

 

<—  Få et tilbud via formularen