Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Afkalkning og polering af brusekabine

Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover vi dig et flot og nydeligt resultat.

Vi imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m

  5 star review  Fantastisk behandling, fantastisk resultat og god pris, min bil ser nyere ud end da jeg købte den

  Mathias Garden Hansen Avatar Mathias Garden Hansen
  April 25, 2016

  5 star review  Vores 2 sorte volvoer var blevet matte i lakken, så de har lige været en tur forbi Pro Touch. Her fik de en grundig polering, og efterfølgende lakforsegling, så de nu står rigtig og skinner i lakken, så man kan spejle sig i dem. Er du blevet mat i lakken, kan vi varmt anbefale en tur forbi Pro Touch Bilpleje, dét dur.

  Torben Rindom Madsen Avatar Torben Rindom Madsen
  May 16, 2016

  5 star review  Jeg fik udført et komplet klargøringsprogram til mit interiør samt polering og lakforsegling af det udvendig hos Pro Touch Bilpleje. Efter utallige ture igennem vaskehallen var lakken på min sort metallic bil begyndt at irritere mig - Det var masser af glans, men alle disse små ridser man primært ser i solskin gik mig på og dybden i lakken kom ikke længere til sin ret. Jeg kunne ikke fjerne disse swirls/små vaskehalsridser selv pr. håndkraft og har brugte lang tid på at finder frem til den rigtige professionelle hjælp, inden jeg valgte Pro Touch Bilpleje til opgaven. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan anbefale Pro Touch Bilpleje for deres sans for detaljer og professionalisme - jeg har fået en "ny" bil tilbage 😀

  Mina Kozarcanin Avatar Mina Kozarcanin
  July 18, 2013

Din brusekabine bliver som ny

Den høje luftfugtighed i brusekabinen gør, at den hurtigt bliver kalket til. Den fremstår hurtigt utiltalende og slidt. Måske tænker du, at nu skal der snart ske et eller andet, og du har endda overvejet at få lavet en helt ny brusekabine.  Men her bør du tage en dyb indånding.

Kalken kan fjernes med vores effektive metoder, og sammen med en efterfølgende polering vil dine fliser være fri for kalk samt få et fantastisk look.
Vores metode er så effektiv at din brusekabine vil fremstå som ny, efter vi har været på besøg.

Hvis du derudover vil gøre det nemmere at vedligeholde brusekabinen efterfølgende, kan vi give dine fliser en imprægnering så kalken ikke sætter sig så godt fast på overfladen af fliserne.

Kontakt os, hvis din brusekabine igen skal fremstå som ny, uden det skal koste en bondegård.

Afkalkning af brusekabine

fra 999 kr.

Imprægnering af brusekabine m. fliser

fra 799 kr.

<—  Bestil via formularen