Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Afkalkning og polering af brusekabine

Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover vi dig et flot og nydeligt resultat.

Vi imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m

  positive review  kvaliteten er i top og go service!

  Daniel Rahbek Avatar Daniel Rahbek
  September 8, 2018

  5 star review  Correction. Perfection. Reflection. Ønsker du din bil i top form, så er stedet her det rette. Du vil opleve bilpleje service på et højt topklasse niveau. 5 store ����� til stedet for det lækre arbejde der udført på min Tesla P90D

  Hans Ashur Avatar Hans Ashur
  January 7, 2018

  positive review  formidabelt arbejde, jeg er yderst tilfreds og vil anbefale stedet til alle bedre service får man ikke jeg fik poleret min bil samt forseglet den og der er simpelthen ingen ting at komme efter .. Jeg kommer helt sikkert igen snart da jeg skal have damprenset mine sæde og få repareret et stenslag smider før og efter billede i kommentar feltet så folk selv kan se forskellen

  Nano Georges Avatar Nano Georges
  September 8, 2018

Din brusekabine bliver som ny

Den høje luftfugtighed i brusekabinen gør, at den hurtigt bliver kalket til. Den fremstår hurtigt utiltalende og slidt. Måske tænker du, at nu skal der snart ske et eller andet, og du har endda overvejet at få lavet en helt ny brusekabine.  Men her bør du tage en dyb indånding.

Kalken kan fjernes med vores effektive metoder, og sammen med en efterfølgende polering vil dine fliser være fri for kalk samt få et fantastisk look.
Vores metode er så effektiv at din brusekabine vil fremstå som ny, efter vi har været på besøg.

Hvis du derudover vil gøre det nemmere at vedligeholde brusekabinen efterfølgende, kan vi give dine fliser en imprægnering så kalken ikke sætter sig så godt fast på overfladen af fliserne.

Kontakt os, hvis din brusekabine igen skal fremstå som ny, uden det skal koste en bondegård.

Afkalkning af brusekabine

fra 999 kr.

Imprægnering af brusekabine m. fliser

fra 799 kr.

<—  Bestil via formularen