Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Afkalkning og polering af brusekabine

Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover vi dig et flot og nydeligt resultat.

Vi imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m

  5 star review  Fik foretaget indvendig og udvendig rengøring, lakrens, polering og lakforsegling til en rimelig pris. Resultatet var helt fantastisk, og bilen stod som splinterny. Firmaet kan klart anbefales

  Leif Nordingsgaard Avatar Leif Nordingsgaard
  July 30, 2015

  5 star review  Perfekt arbejde og meget detaljeret gennem gået hele vejen igennem. God god rådgivning til at vælge den rette behandling til bilen.

  Issa Zedan Avatar Issa Zedan
  November 28, 2016

  5 star review  Imprægnering af sæder, samt lakforsegling af 3 måneder gammel bil. En stor plet på sædet blev total fjernet. Super arbejde til tiden. Kommer helt sikkert igen. Kan kun give mine bedste anbefalinger til dette firma�

  Johnny Sørensen Avatar Johnny Sørensen
  July 8, 2017

Din brusekabine bliver som ny

Den høje luftfugtighed i brusekabinen gør, at den hurtigt bliver kalket til. Den fremstår hurtigt utiltalende og slidt. Måske tænker du, at nu skal der snart ske et eller andet, og du har endda overvejet at få lavet en helt ny brusekabine.  Men her bør du tage en dyb indånding.

Kalken kan fjernes med vores effektive metoder, og sammen med en efterfølgende polering vil dine fliser være fri for kalk samt få et fantastisk look.
Vores metode er så effektiv at din brusekabine vil fremstå som ny, efter vi har været på besøg.

Hvis du derudover vil gøre det nemmere at vedligeholde brusekabinen efterfølgende, kan vi give dine fliser en imprægnering så kalken ikke sætter sig så godt fast på overfladen af fliserne.

Kontakt os, hvis din brusekabine igen skal fremstå som ny, uden det skal koste en bondegård.

Afkalkning af brusekabine

fra 999 kr.

Imprægnering af brusekabine m. fliser

fra 799 kr.

<—  Bestil via formularen