Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Afkalkning og polering af brusekabine

Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover vi dig et flot og nydeligt resultat.

Vi imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m

  5 star review  Lørdag den 10.oktober,havde min nevø sin Mazda 6 hos jer til rengøring både indvendig/udvendig. Han var meget tilfreds med arbejdet og synes det er en rimelig pris,og kan derfor anbefale jer til andre.Smukt arbejde.M. V. H. ÜMIT GÜNES

  Ingelise Skalkhøj Jensen Avatar Ingelise Skalkhøj Jensen
  October 20, 2015

  4 star review  Jeg kan varmt anbefale Protouch Bilpleje, Yohannes gør et virkeligt godt stykke arbejde.

  Lone Hjorth Nielsen Avatar Lone Hjorth Nielsen
  February 24, 2016

  5 star review  En fantastisk flot bil man får tilbage , jeg kan kun anbefale stedet , en super service som ikke kun fortjener 5 stjerner men 10 stjerner .. Min lille mini Cooper kommer bestemt tilbage .. Hvis jeg har glemt et spejl , kan jeg bruge bilen , da jeg kan spejle mig selv i lakken nu .. Tusind tusind tak for dit flotte arbejde 🙂

  Vivi Anita Kiederle Avatar Vivi Anita Kiederle
  May 21, 2016

Din brusekabine bliver som ny

Den høje luftfugtighed i brusekabinen gør, at den hurtigt bliver kalket til. Den fremstår hurtigt utiltalende og slidt. Måske tænker du, at nu skal der snart ske et eller andet, og du har endda overvejet at få lavet en helt ny brusekabine.  Men her bør du tage en dyb indånding.

Kalken kan fjernes med vores effektive metoder, og sammen med en efterfølgende polering vil dine fliser være fri for kalk samt få et fantastisk look.
Vores metode er så effektiv at din brusekabine vil fremstå som ny, efter vi har været på besøg.

Hvis du derudover vil gøre det nemmere at vedligeholde brusekabinen efterfølgende, kan vi give dine fliser en imprægnering så kalken ikke sætter sig så godt fast på overfladen af fliserne.

Kontakt os, hvis din brusekabine igen skal fremstå som ny, uden det skal koste en bondegård.

Afkalkning af brusekabine

fra 999 kr.

Imprægnering af brusekabine m. fliser

fra 799 kr.

<—  Bestil via formularen