Udvendig dybdegående håndvask

99% ridsfri håndvask

99% ridsfri håndvaskUdvendig dybdegående håndvask Vi spuler dit køretøj med vand inden vi går videre med vores speciale system-vask. Med vores 180 bars vand-spuling sikrer vi, at 50% af alt nedfald, sand og mikroskopiske sandkorn bliver vasket af inden vores dybdegående skumforvask/håndvask.
HBC keramisk coating

Car Wash 2

7 års holdbarhedHBC keramisk coating Vores HBC keramisk coating er med til at beskytte dit dyrebart køretøj i mange år frem. Vi giver altid hele 7 års garanti på vores HBC keramisk coating. Vores coating er med til at gøre livet lettere for dig at holde din bil som ny hele tiden året rundt. (hvis der bliver taget hånd om bilen som vi anbefaler)
hjul rensning

Car Wash 3

Danmarks mest detaljerede bilplejeKvalitetsgaranti på alt hos os Vi garanterer at give dig Danmarks bedste bilpleje kærlighed på netop dit køretøj uanset, hvor slem af en opgave, du har med ind til os. 99% tilfredshed på alle vores professionelle bilpleje-pakker m.m.
forsikringssager Pro Touch Bilpleje

Car Wash 5

Bilpleje- og glasskaderForsikringssager – Det klarer vi nemt for dig! Har du været ude for et mindre uheld med din bil. Det kan være, du har holdt parkeret et sted, hvor et eller andet nedfald er uheldigvis landet på dit køretøj. Din forsikring vil dække det.
Go Top
RSS
Facebook
YouTube
Instagram