Stenslag Reparation

Autoglascenter

Kom forbi vores Rudecenter og få en uforpligtende dialog. Vi er eksperter i reparation af stenslag. Derudover kan vi skifte ruder på alle slags køretøjer (med/uden forsikring)

Skal autoglas tryllemanden hos Pro Touch Bilpleje redde dig fra at skifte ruden på dig vogn og dermed sparer dig for mange penge?

Her har tryllemanden sparet denne her kunde for 8000 kroner. Tryllemanden skifter også gerne ruden, hvis det er alt for sent at redde ruden. Det kan gøres på din glasforsikring og uden forsikring også. Vi er skarpe på priser. God onsdag til alle I kender stedet som kun tilbyder jer kvalitet og høj service. Horsens største bilklargørings- og autoglas center.

Ring for at reservere: 91 40 13 26
protouch bilpleje stenslag reparation

I nogle tilfælde er der ikke andre muligheder end at skifte hele din rude. I dette tilfælde kan du også trygt overlade opgaven til os. Vi garanterer at ruden bliver skiftet efter alle forskrifter, så du hurtigt er klar til at køre sikkert igen. En ødelagt rude kan være til fare både for dig og dine medtrafikanter, derfor bør du få skiftet den smadrede rude umiddelbart efter at skaden er sket.

Vi hjælper selvfølgelig med alle slags ruder, uanset om det er forruden, sideruden eller bagruden. Prisen afhænger af skadens omfang, hvor mange ruder, og hvilken slags køretøj det drejer sig. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud.

Hos Pro Touch Bilpleje har vi mange års erfaring med reparation af stenslag.
En del sprækker kan repareres, så du slipper for at skifte hele ruden.

Der findes mange forskellige typer glas og ruder,  men vi har efterhånden prøvet det hele. Vi har det helt rigtige værktøj til rådighed, og vil derfor kunne reparere stort set alle slags stenslag.

Kun hvis vi er helt sikre på at stenslaget ikke kan repareres anbefaler vi rudeskift. Tilfælde hvor skaden ikke kan repareres kan f.eks være:

 • Der er for mange stenslag på den samme rude
 • Stenslaget er for tæt på kanten

Vi skifter gerne forruder. Vi skifter forruder for både private og firmaer. Hvis du har glasforsikring, så tager vi nemt fat i dit forsikringsselskab og ordner alt med dem uden den mindste bekymring. Har du ikke glasforsikring, så er vi klar til at lave en skarp pris på din nye forrude. Vi udskifter din gamle forrude med en hel ny og i samme kvalitet som fra fabrikken.

Absolut den bedste i branchen Absolut den bedste i branchen! Pro touch bilpleje har sans for detaljerne, og ser ting jeg ikke engang selv har.

Dan Barash

Rigtig god service Rigtig god service. Fik ordnet min bil og tre stenslag. Fuldt tilfreds.

Ulla Thorøe
Stenslag fra.
495,-
 • Reparation af stenslag pr. slag i ruden.
  Revne fra.
  999,-
  • Reparation af revne i ruden.

   Reparation af stenslag på lak. FX. På sidespejle, fronthjelm, frontkofanger eller andre steder på bilens malede overflader.

   Pris efter vurdering af bilen.

   Vi udskifter din gamle forrude med en hel ny og i samme kvalitet som fra fabrikken.

   Revnens str. Skal vurderes samt måles for at sikre den faste pris samt muligheden for lukningen for at undgå videre udvikling.

   Pro Touch Bilpleje er partner med Rupes
   Pro Touch Bilpleje er partner med HBC coating
   Go Top
   RSS
   Facebook
   YouTube
   Instagram